Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

Met de juiste
doe-mentaliteit
onderweg naar
een straffer
resultaat.

jurgen-image

Op een nieuwe manier naar bestaande merken kijken, daar zit mijn passie.

Alle mogelijkheden benutten, zowel inhoudelijk als grafisch. Brand building vraagt om een open blik, inlevingsvermogen, en creativiteit. Doorgronden waar het echt om draait, waar het hart van de consument sneller van gaat kloppen. En die kennis vervolgens omzetten in straffe oplossingen.

Ieder merk verdient een unieke identiteit. Wij onderzoeken, wij creëren, wij communiceren. Brand creation omvat uw visie, uw mening en emoties. Het is dat gevoel wat ik zal omvormen tot een zichtbaar en tastbaar gegeven. Het is deze aanpak dat ons helpt de unieke waarde van jouw merk te verfijnen en te optimaliseren.

Jurgen zijn expertise en creativiteit liggen in Brand Architecture en Rebranding. Als freelancer verdiende hij zijn sporen bij gerenommeerde bureau’s zoals Branding Today, Duval en VVLBBDO. merken zoals Bpost, JBC & INBEV werden mede door hem sterker in de markt gepositioneerd.

Wat kan Straffer voor u doen?

Wilt u uw marktbereik vergroten, andere doelgroepen aanspreken of uw kernboodschap duidelijker communiceren? Kies dan voor een straffe branding of rebranding. Straffer is geen branding agency met pasklare antwoorden, maar een specialist in unieke oplossingen. Uw merk wordt voor even ons merk, we nemen de tijd om met u in gesprek te gaan en de markt te doorgronden. Vervolgens creëren we een brand strategy voor korte én lange termijn. We zijn dan ook meer een partner dan een leverancier. Als de propositie eenmaal is vastgesteld, gaat ons creatief hart sneller kloppen. Tijd voor actie! Onze ontwerpers werken dagelijks aan pixelperfecte grafische oplossingen. Elk communicatiemiddel wordt een krachtige salestool waardoor bezoekers klanten worden.

Tijd voor actie?