Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

Aendekerk

Hoe combineer je 30 jaar vakmanschap met moderne oplossingen? Met onze straffe strategie gaven we Aendekerk nieuwe energie.

Date

July 26, 2018

Client

Aendekerk

Category

Photography, Logo design, Re-branding, Look & Feel, Visual Identity, Keyvisuals, Web design, Web development

content-image content-image content-image

Uitdaging

Aendekerk levert vakmanschap in comfort. Aendekerk heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in airco’s, warmtepompen en zonne-energie. Het team werkt met veel oog voor detail aan duurzame oplossingen. Maar nu duurzaamheid de wind in de rug heeft, is ook de concurrentie volop in ontwikkeling. De uitdaging lag dan ook voor de hand: vergroot de merkidentiteit van Aendekerk, zodat de unieke waarde van het bedrijf krachtig wordt gecommuniceerd.

 


Oplossing

Aendekerk is een gevestigde naam en dat is altijd een goed uitgangspunt. Toch was de huisstijl toe aan een frisse wind. Straffer zorgde voor een rebranding in de breedste zin van het woord: website, drukwerk, advertenties, aircostickers, fotografie, mailings, balpennen, notablokjes, aircostickers, werfbord en textiel (jassen). Alles in herkenbare huisstijl en volledig op elkaar afgestemd. Aendekerk werkt altijd heel secuur en dat zie je ook terug in onze straffe aanpak.

content-image content-image
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub