Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

Anadyr

Anadyr begeleidt gezinnen van ondernemers in de realisatie van hun persoonlijke financiële doelstellingen. Ze geven passend advies en implementeren de nodige oplossingen met behulp van het actieplan van de klant. Een logische stap, wanneer men als bedrijf groeit, is het onder de loep nemen van de identiteit en het marketingplan. 

Date

October 19, 2018

Client

Anadyr

Category

Photography, Re-branding, Look & Feel, Web design, Web development

content-image content-image content-image

Uitdaging

Aan Straffer werd de vraag gesteld om met een kritisch oog naar de huisstijl en beleving van Anadyr te kijken. Na enkele goede gesprekken met Dominique en Andy, zaakvoerders van Anadyr, en een analyse van de huidige merkidentiteit ging Straffer aan de slag.

 

Oplossing

Het logo werd op een subtiele manier aangepast alsook de lettertypes. Er werd een unieke kleur ontworpen voor primair gebruik en het drukwerk kreeg een make-over. De fotografie en de website stralen degelijkheid en karakter uit. Dit project laat duidelijk zien dat een re-branding niet altijd een totale verandering hoeft te zijn. Doordachte aanpassingen van de basiselementen zorgen voor een mooie balans. De identiteit groeit mee met de evolutie van de onderneming.

content-image content-image
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub