Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

Ateljee 94

Het nieuwe 'Slagerij Tormans'

Slagerij Tormans ondergaat na 26 jaar een uitgebreide transformatie en heet sinds 2019 Ateljee 94. Uit de slagerij van Frank en Wendy groeide doorheen de jaren een professioneel cateringbedrijf. 

Date

April 15, 2020

Client

Ateljee 94

Category

Photography, Logo design, Branding, Look & Feel, Visual Identity, Interior branding, Signage

mainImage
content-image-sub content-image-sub

 

Herpositioneren van Slagerij Tormans
Frank Tormans en echtgenote Wendy Cox toveren al 26 jaar een glimlach op de gezichten van hun klanten. De, tot in de puntjes, verzorgde catering en de unieke smaken van de beenhouwerij zijn dan ook ver buiten Oudsbergen bekend.

De uitdaging?
Een identiteit ontwikkelen voor een take-away foodshop met dagverse gerechten, lokale streekproducten en een gezellige zithoek.

De aanpak van Straffer:
De besprekingen tijdens de gezellige zomeravonden wierpen al snel vruchten af. Ateljee 94 was de naam die het nieuwe 'Tormans' zou krijgen. Soms vereist een project een 'boost'. In dit geval doen we een concept sprintoefening. Deze fase helpt een klant om breder te denken en merktaal op een iets bredere manier te beschouwen, niet alleen als een huisstijl. Daarna keren we terug naar ons standaard, uitgebalanceerde proces. Dat is precies wat we voor Ateljee 94 hebben gedaan.

content-image content-image
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub
content-image content-image content-image