Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

Kesselshof

Vastgoedproject van Valk&Burg

Het vastgoedproject in Gerdingen gaat bestaan uit penthouses en appartementen met strakke lijnen en houtaccenten. Dit zorgt voor een verfrissing in het groene Gerdingen.

Date

August 2, 2019

Client

Kesselshof

Category

3D Mock-up, Logo design, Branding, Activation campagne, Look & Feel, Visual Identity, Keyvisuals, Web design

content-image content-image content-image
content-image content-image

 

Wat precies?
Op de hoek van de Schoolstraat en de Barrierstraat wordt het nieuwe project ‘Kesselshof’ ontwikkeld. Met de bouw van ‘Kesselshof’ krijgt het centrum van Gerdingen een facelift. Een strak, wit gebouw met houtaccenten geeft een frisse uitstraling aan het rustige Gerdingen in de bruisende stad Bree. 

De uitdaging?
Er werd aan Straffer gevraagd om het vastgoedproject, waar op dat ogenblik nog een oude Aveve winkel stond, te vermarkten en te promoten.

De aanpak van Straffer:
Allereerst werd er, na enkele brainstormsessies, de beleving gevisualiseerd. Gezellig, modern, voor jong en oud. Kortom: Rustig wonen, voluit leven... Vervolgens werden de grondplannen omgezet naar crispy renders zodat banners, folers, technische fiches en overig POS materiaal kan geproduceerd worden. Ondertussen kon een informatieve en uitnodigende one-pager de landingspagina vervangen. Een uitdagende klus maar de resultaten mochten er zijn.

content-image content-image content-image
youtube-play-buton
mainImage
content-image-sub content-image-sub
mainImage
content-image-sub content-image-sub