Straffer Branding Agency
Dorpsstraat 31 1
3550 Heusden-Zolder
T / +32 (0)11 190 900

info@straffer.be

We staan gewoon
straffer tot uw dienst.

Koffie en een
straf gesprek.

Een straf gesprek opent
nieuwe perspectieven
voor uw merk.

Showtime,
straffer in actie.

In cocreatie met straffer
onderweg naar een
sterke identiteit.

Uw merk
op zijn strafst.

Uw merk is op zijn strafst
wanneer u het de juiste
exposure geeft.


Wat is de doelstelling?

youtube-play-buton

Ieder project begint met een grondige analyse. We nemen de tijd om uw merk te leren kennen, analyseren de markt en brengen kansen en bedreigingen in kaart. Research vanuit een helikopterview, maar ook vanuit onze eigen beleving bij het merk. Vervolgens leggen we samen de gewenste doelstellingen en doelgroepen vast.

Creatief en commercieel denken!

youtube-play-buton

Wanneer u uw doelgroep en hun beweegredenen kent, kan u hen tot actie aanzetten. In deze fase ontwikkelen onze marketingstrategen een strategie die bij uw doelstelling past. De creatieve component wordt daarbij niet vergeten, vorm en inhoud gaan hand in hand.

De kracht van uw merk blootleggen.

youtube-play-buton

Als uw strategisch en creatief ontwerper willen we uw filosofie een sterke visuele identiteit aanmeten. Daarom gaan we op zoek naar de onderscheidende waarde van uw bedrijf: waarmee maakt u het verschil in uw marktsegment? Met deze eigenheid en het resultaat van ons onderzoek gaan we aan de slag. Een op maat gemaakt concept is geboren.

Uw merk wordt straffer!

youtube-play-buton

Het concept wordt tastbaar. Wij ontwikkelen in deze fase een origineel en aantrekkelijk merk. Een straffe identiteit voor een sterk merk. Een krachtige visualisatie met een unieke uitstraling.

Kwaliteitsbewaking van de realisatie.

youtube-play-buton

Bij Straffer stellen we hoge eisen. Omdat we onze ontwerpen graag naar een hoger niveau tillen, bieden we toezicht en ondersteuning bij productieprocessen. We werken enkel samen met specialisten. Fotografen, illustrators, architecten en andere creatieve geesten maken deel uit van ons netwerk. Op basis van een nauwgezette planning en budgetopvolging staan we garant voor betrouwbare en overtuigende eindresultaten.

De wereld moet het weten…

youtube-play-buton

…maar dan wel de juiste doelgroep op het juiste moment via de juiste kanalen. De kruisbestuiving van verschillende media zorgt er voor dat uw communicatietools de boodschap nog straffer aan de man brengt. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe identiteit consequent wordt gecommuniceerd, ontvangt u een huisstijlfiche of volledig uitgewerkt brandbible.

U staat niet alleen.

youtube-play-buton

De wereld verandert voortdurend. Duurzaam succes vraagt om continue aandacht. Straffer zorgt er voor dat u die efficiënte speler op de markt bent die zijn investering weet te verzilveren. Wij hebben steeds aandacht voor veranderingen en ontwikkelingen in de communicatie- en designwereld. Hierdoor pikken we tijdig in op de laatste trends.

Kan het straffer?

youtube-play-buton

Bij Straffer geloven we dat het altijd beter kan. En dus evalueren we graag onze Straffer-methodiek met u. Op die manier kunnen we ons protocol verfijnen. Want straffer is beter.